mandag 27. februar 2012

Jippi,vi har solgt leiligheten :)I dag fikk vi en kjempe hyggelig telefon om at det hadde kommet inn et bud, budet var 550 tusen som taksten, (andelsleilighet)  ikke under eller over.... Herlig! Solgt! :)

Dette betyr at vi flytter inn i ny huset ca 23 mars, over 1 mnd tidligere... Gleder meg til å starte våren i ny huset.

Men det er ikke bare flytting som står på dags orden, jeg skal også levere praksiseksamen 30 mars og jeg er i praksis frem til 30 mars. I tillegg til dette så jobber jeg med Bachelor og koser meg med valpen vår Petzy!

Når det gjelder Bachelor så skal jeg skrive om anvendt atferdanalyse, NCR - metode. Utrolig spennende og morsomt å skrive... hadde telefon veiledning med veileder i dag, og alt ser lyst ut men det er MYE ARBEID frem til målet.
vakker <3
Hvis noen ønsker å diskutere NCR metoden, eller har noen erfaring så skrive gjerne til meg!I morgen så har vi hatt lille Petzy en uke! Vi koser oss masse sammen alle tre, utrolig hvor mye en hund kan gi hverdagen, altså følelser som glede, spenning med mer som jeg og Rickard kan dele <3

Petzy overasker meg hele tiden. Hun er liten energibunt som liker å gå lange turer og bli utfordret allerede, går ofte med en mage følelse om at det går for fort frem eller at det blir for mye for henne, men det ser ut som hun liker det.... men små intervaller i forbindelse med lek!
Hun er kjempe flink til å gå i bånd, og det er ikke lov til å trekke..... noe hun synes er kjempe kjedelig på veien hjem, så det blir mange repetisjoner.
Når det gjelder buret så har hun sovet hele natten siden dag 2, men det skal sies at buret har vært på soverommet vårt. I natt skal vi flytte buret til gangen.... spennende.
Hun har også hatt noen halvtimer alene i bilen i buret, det går også meget bra... hun legger seg til å sove. Flink jente :)

Ellers så jobber vi med kontakt trening med go biter og i mat situasjon.Hun liker å bli stilt krav til, og blir kjempe stolt når hun mestrer.

Dere skjønner hun overasker meg? Hun er jo bare 9 uker..... :)
Bamsen min!
Snøøøø
Se på meg da!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar