onsdag 15. februar 2012Etter en gå tur i sola og varme i peisen så er det på tide og blogge litt igjen! Må innrømme at det er gøy og blogge, lærer noe nytt hverdag. Må bare bli flinkere til å ta bilder etterhvert.

Som dere ser så har jeg fått meg en ny super fin banner. Banneret er det Cathrine Guldvik som har laget, utrolig herlig at flinke folk engasjerer seg i det man driver med. Tusen takk :) Cathrine har en blogg som heter " vårt rede " anbefaler alle og ta en titt på den, spesielt de som har interesse for shabby chic...Ellers så flyyr dagan! Nå er det bare 6 dager til jeg skal hente valpen, og vi kommer nærmere og nærmere flytting til ny huset <3 Legger ut noen stemning bilder fra leiligheten som er til salgs!

 Første helgen i februar dro vi med Kiel ferja for å feire bursdagen til Rickard. Kjempe morsom tur med en herlig gjeng på 11 stk.

Stor gut¨nSist helg så var vi på Storefjell med jobben til Rickard og hadde et forsinket julebord. Flott hotell med enorm plass og deilig mat. Det ble festlig stemning i pianobaren fredag og lørdag. Lørdag så var det aktiviteter ute i snøen med tautrekking med mer.... ARTI! Herlig natur, ønsker og dra dit til våren på fisketur.


                                                 Ut på tur aldri sur!

                                          Spreke kollegaer.


                                  Morro med speilrefleks!
                                 

<3
Valentines day <3


I går så var det alle hjerters dag. Vi valgte å tilbringe denne dagen med våre gode venner Siv og Hansa.... Vi spist nydelig kalkun, med gooo fløte saus og ikke minst min supre waldorfsalat :P Vi ble gode og mette hele gjengen <3


Rickard og Hansa er fornøyd med middagen :)
                                     
Kjæreste gaven fra verdens beste <3

1 kommentar:

  1. Kor fine bilda fra Storefjell! Banneren vart fin dein... Takk for positive og fine ord! :)

    SvarSlett